Sadržaj izdvojen po datumu: Listopad 2016

Poziv na javnu raspravu za Program potpore poljoprivredi i ruralnom razvoju na području Općine Nijemci

Poštovani stanovnici Općine Nijemci. Općina Nijemci za 2017 godinu planira provedbu Programa potpore u poljoprivredi i ruralnom razvoju. Kako bi sredstva namjenjena za provedbu ovog Programa bila utrošena uz maksimalan učinak na našu općinu te doprinijela i olakšala osnivanje novih poljoprivrednih gospodarstava a posebno povećala učinak Europskih fondova izravno na stanovnike naše Općine. Ovim putem Vas pozivamo da prije nego objavimo Program nam dostavite svoje konstruktivne prijedloge i komentare.

Želimo naglasiti da tekst priloženog Programa nije konačan i da su nam važni Vaši stavovi i izravna iskustva s problematikom u temi koju Program obuhvaća.

Svoje ideje i komentare možete dostaviti na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili izravno u prostorijama Općine Nijemci.

 

Zbog obveze slanja Programa na odobrenje Ministarstvu poljoprivrede a kako bi program mogao krenuti s provedbom od 01.01.2017 skraćeni rok za dostavu komentara i prijedloga je: 25 studeni 2016

Više...

Natječaj za davanje koncesije za obavljanje dimnjačarskih poslova - ponovljeni postupak

U Elektroničkom oglasniku javne nabave pod brojem 2016/S01K-0023596, dana 25.10.2016. godine objavljena je obavijest o namjeri davanja koncesije za obavljanje dimnjačarskih poslova na području Općine Nijemci - ponovljeni postupak, zajedno s dokumentacijom za nadmetanje. Rok za dostavu ponuda je 30.11.2016. godine do 10 sati bez obzira na način dosatve.

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed