Logo
Ispiši ovu stranicu

Poziv na edukaciju iz plasteničke proizvodnje

Poziv na edukaciju iz plasteničke proizvodnje

POZIV ZA EDUKACIJU

„Proizvodnja voća, povrća i cvijeća“

Općina Nijemci kroz projekt Agro-Start, te u suradnji sa Poljoprivrednim fakultetom Osijek organizira edukaciju za proizvodnju voća, povrća i cvijeća u plastenicima, te ovim putem poziva sve, posebice nezaposlene mlade osobe, koje se žele profilirati za ovakvu vrstu proizvodnje, da se prijave na edukaciju.

Tokom edukacije polaznici će se kroz 140 sati predavanja i stručnih izleta biti upoznati sa općim dijelom povrćarstva, voćasrtva i cvjećarstva, tehnologijom proizvodnje istih, te zaštitom od bolesti i štetnika u hortikulturi.

Cilj ove edukacije je osposobljavanje mladih, nezaposlenih osoba za plasteničku proizvodnju voća, povrća i cvijeća, koji će po završetku dobiti certifikat, te mogućnost korištenje 500m² plastenika, po izuzetno povoljnim uvjetima, sještenog u Poslovnoj zoni Nijemci, pod stručnim nadzorom i pomoć Poljoprivrednog fakulteta.

Predavanja počinju 19.rujna, s početkom u 10:00 sati, a održati će se u prostorijama općine.

Prijaviti se možete u Općinu Nijemci, na tel 032/280-012 ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., najkasnije do 18.rujna 2016.

Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.