POZIV „Sajam lokalnih i tradicijskih proizvoda LAG5Fest“

Općina Nijemci u suradnji s LAG Bosutski niz poziva sve zainteresirane OPG-e s područja Općine na prijavu za „Sajam lokalnih i tradicijskih proizvoda LAG5Fest“, koji će se održati od 06. do 07. srpnja 2018. godine u Orebiću.

U svrhu provedbe Lokalne razvojne strategije LAG-a 5, s ciljem umrežavanja LAG-ova RH te stvaranje pretpostavki za kreiranje nacionalnih i lokalnih opskrbnih lanaca, LAG 5 pokreće manifestaciju „Sajam lokalnih i tradicijskih proizvoda LAG5Fest“. 
Na LAG5Fest-u predviđeno je sudjelovanje članova LAG-a iz cijele Hrvatske koji će u sklopu ove manifestacije imati priliku prodavati svoje proizvode te se umrežavati sa kolegama s LAG 5 područja koji su uspješno povezali poljoprivredu i održivi turizam. 
Predviđen je posjet primjerima dobre prakse, projektima članova LAG-a 5 koji su svoja ulaganja u unapređenje djelatnosti financirali iz Programa ruralnog razvoja i drugih nacionalnih programa.

Također predviđene su i edukacije za zaposlenike LAG-ova o provedbi LEADER-a te priprema za buduće programsko razdoblje.

 

Za sve dodatne informacije vezano uz troškove i organizaciju samog putovanja obratite se na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do 25. travnja 2018. godine.